<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viknes og Sensar Marine utvider partnerskapet

27. januar, 2022 | Bergen, Norge

Viknes 930-0129-Edit

Viknes og Sensar Marine er begge Bergen-selskaper og nærhet til Nordsjøen gir kontraster som havet tilbyr. Begge selskaper jobber dedikert for å lage produkter som presterer på dager hvor sjøen viser seg fra sin beste side, men som også kan tåle den på sitt verste.

Viknes har i over to år vært forhandler av Sensar Marine, men nå har selskapene signert en avtale som innebærer at alle nyproduserte båter fra Viknes og Skilsø skal komme med Sensar Marine som standard system.

"For oss føles dette som den naturlige utviklingen i partnerskapet vårt med Viknes og samtidig er det et viktig strategisk steg for oss. Viknes har høye krav til detaljer og kvalitet og vi er stolte at de synes vårt produkt også når den samme standarden," sier Paal Kaperdal, CEO og Gründer hos Sensar Marine.

Alle nyproduserte båter fra Viknes og Skilsø vil nå gi kundene direkte kommunikasjon og monitorering via Sensar Marine appen. Partnerskapet er i tråd med begge selskapene sine langsiktig mål, som inkluderer videreutvikling for å ytterligere optimalisere brukeropplevelsen til Viknes og Skilsø båter.

"Vi har høye kvalitetskrav i alt vi gjør og det er forventningen fra kundene våre. Samtidig er vi opptatt av utvikling og forbedring for å være aktuell nå, og i fremtiden. Partnerskapet med Sensar Marine er i trå med disse premissene og vi ser frem til et fruktbart samarbeid." sier Kristian Sivertsen, Daglig leder hos Viknes.

Både Viknes og Sensar Marine designer og produserer deres produkter i Norge.

skilso-39-fly-0240-edit-1

For mer informasjon om avtalen, ta kontakt med...

Viknes:

Kristian Sivertsen, Managing Director

+47 928 50 193

kristian@viknes.no

Sensar Marine:

Paal Kaperdal, CEO and Founder

+47 979 87 821

paal@sensarmarine.com

Om Sensar Marine

Sensar Marine ble etablert i 2017 av gründeren Paal Kaperdal. Han hadde et ønske om å skape et tettere bånd mellom båt og eier. Som en erfaren båtfører selv, har han opplevd de fleste utfordringer man har knyttet til det å eie en båt- spesielt når båten befinner seg langt unna. Etter flere års utvikling og grundig testing ble produktet, Sensar Marine, lansert sommeren  2019. Dette er et skreddersydd produkt for båtbransjen- designet for å håndtere norske, maritime forhold. Sensar Marine sender datainformasjon kontinuerlig fra båten til Sensar Marine sin skytjeneste, og videre ut til kundenes Sensar Marine mobilapplikasjon. 

Sensar Marine gir båteiere kritisk informasjon om båtens tilstand, og du varsles dersom båten trenger din oppmerksomhet. I dag har Sensar Marine blitt installert i tusenvis av båter og gir sjelero til kunder i flere deler av verden.

 

Kontaktperson:

Ørjan Vognstølen

+47 941 33 963

orjan@sensarmarine.com

 

Vil du anmelde Sensar Marine?