<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Anmeld SmartBoat One

Vi setter alltid pris på at våre produkter blir brukt og anmeldt av relevante båtmagasiner, -blogger, YouTube kanaler eller kontoer på sosiale medier. Fyll ut skjemaet under, og vi vil følge opp med et tilbud på en testenhet. 

Be om en testenhet

Om Sensar Marine

Sensar Marine ble etablert i 2017 av gründeren Paal Kaperdal. Han hadde et ønske om å skape et tettere bånd mellom båt og eier. Som en erfaren båtfører selv, har han opplevd de fleste utfordringer man har knyttet til det å eie en båt- spesielt når båten befinner seg langt unna. Etter flere års utvikling og grundig testing ble produktet, SmartBoat One, lansert sommeren  2019. Dette er et skreddersydd produkt for båtbransjen- designet for å håndtere norske, maritime forhold. SmartBoat One sender datainformasjon kontinuerlig fra båten til Sensar Marine sin skytjeneste, og videre ut til kundenes Sensar Marine mobilapplikasjon. 

Smartboat One gir båteiere kritisk informasjon om båtens tilstand, og du varsles dersom båten trenger din oppmerksomhet. I dag har SmartBoat One blitt installert i tusenvis av båter og gir sjelero til kunder i flere deler av verden.

 

Kontaktperson:

Ørjan Vognstølen

+47 941 33 963

orjan@sensarmarine.com