<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

X-Yachts: Vakre båter fortjener sikkerhet

Sensar Marine
Sensar Marine
Del:

X-Yachting Sailing Center i Hellas er verdens første eksklusive X-Yachts Charter Center. Senteret ble skapt av en gruppe gründere som elsker seiling og som nektet å inngå kompromisser på den moderne charteropplevelsen.

Hvem er du, og hva gjør din bedrift?

Mitt navn er George Anfyiotis, og jeg er administrerende direktør i X-Yachting Sailing Center. X-Yachting Sailing Center i Hellas er det perfekte utgangspunktet for en seilferie. Vi tilbyr en high-end service, med high-end båter i en vakker og unik seiling destinasjon. Vi har en svært skreddersydd tjeneste, og vår oppgave er å tilby uforglemmelige opplevelser.

Hvilke utfordringer prøvde du å løse med SmartBoat One?

Vi er praktisk talt et kapitalforvaltningsselskap - vi driver for tiden åtte selskapseide og fire administrerte yachter - vår primære bekymring fremfor alt er å holde disse eiendelene trygge.

For oss er en sporingsenhet ikke bare "godt å ha", men snarere et avgjørende verktøy i vår virksomhet. Vi trenger å vite hvor båten er, men like viktig for oss er innsamling av ulik data. Dette hjelper oss å evaluere om båten / mannskapet trenger hjelp.

En sporingsenhet og en plattform bak den, med all samlet informasjon, er en viktig del for at vår virksomhet skal  fungere.

xy1

Hva fikk Sensar Marine og SmartBoat One til å skille seg ut fra andre alternativer?

Det er tre hovedfaktorer for oss:

  1. Pålitelighet - vi ønsket en pålitelig partner.
  2. Enkel installasjon - plug and play-faktoren var nøkkelen for oss. På våre administrerte båter kunne vi raskt installere enheten for den tiden fartøyet var under vår omsorg.
  3. Tilgang til sanntidsinformasjon via mobile enheter - det tillater oss å frigjøre ressurser fra skrivebordsarbeid og samtidig ha sikker tilgang til all den informasjonen våre operatører må ha.

 

Hva har du vært i stand til å oppnå siden du brukte SmartBoat One?

Med SmartBoat One har vi nå 24/7 overvåking av flåten vår. Når du eier en chartervirksomhet, kan du ikke alltid være bak en skjerm, og nå kan teamet vårt overvåke båtene dag og natt uten å komme inn på kontoret. 

En annen fordel er tidlig oppdagelse av problemer. Nå kan vi være proaktive og gi et raskt svar i tilfelle noe skjer. Dette er nyttig for oss, ikke bare i å ta vare på flåten, men også å ha båtenes seilingshistorikk avgjørende for oss. Vi kan da garantere at våre seilbåter ikke har vært utsatt for ulykker, og det er bra for vår virksomhet.

Hva overrasket deg mest eller gjorde deg til den lykkeligste med å bruke SmartBoat One?

Den virkelige overraskelsen var at hver måned ble vi kontaktet av Paal og Kelly, angående nye funksjoner i plattformen. Produktet er i stadig endring og beriket med nye funksjoner; de lytter og tilpasser det vi har å si om den daglige bruken. Det er en fantastisk respons fra de. Jeg tviler ikke på at om 2-3 år fra nå vil SmartBoat One uten tvil være det beste produktet der ute.

xy2

Hva vil du si til noen som vurderer SmartBoat One?

All informasjonen du får gjennom SmartBoat One-produktet kan virke som en luksus i begynnelsen, men det kan vise seg å være veldig nyttig i historien om båten. En gang kan du ha vann i lensen, som alene er nok til å spare betydelige utgifter.

For oss ville det ikke gi mening å kjøpe en vakker båt og ikke sette i SmartBoat One-produktet.

Alle charterselskaper vet at du må ha et sporingssystem; Det er en "no brainer". Alt jeg trenger å si er at produktet gjør jobben, på en svært brukervennlig måte for alle charteroperatører.

 

Er det noe annet du ønsker å kommentere eller si om SmartBoat One eller Sensar Marine?

Jeg vil kommentere de som er knyttet til Sensar Marine, som et selskap de virkelig betaler oppmerksomhet til de riktige menneskene og har den rette kulturen.

X-Yachting Sailing Center er nøye med å velge våre samarbeidspartnere som deler våre verdier og kultur. Fra det første møtet med ledelsen fra Sensar Marine følte vi oss hjemme.

Rundt dette vakre produktet er et vakkert team, strålende, responsive og profesjonelle mennesker - som virkelig elsker det de gjør. For oss, med våre verdier, setter vi virkelig pris på denne funksjonen i Sensar Marine.

xy3

X-Yachting Sailing Center i Hellas er verdens første eksklusive X-Yachts Charter Center som tilbyr Bareboat Charters, Skippered Sailing Holidays og One-Design Events. Charterbasen ligger i Lavrio, Hellas, bare 16nm fra begynnelsen av vakre områder langs den greske skjærgården.

https://www.x-yachting.com/

Sensar Marine
Sensar Marine
Del: