<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viknes og Sensar Marine utvider partnerskapet

Sensar Marine
Sensar Marine
Del:

Viknes og Sensar Marine er begge Bergen-selskaper og nærhet til Nordsjøen gir kontraster som havet tilbyr. Begge selskaper jobber dedikert for å lage produkter som presterer på dager hvor sjøen viser seg fra sin beste side, men som også kan tåle den på sitt verste.
Viknes har i over to år vært forhandler av SmartBoat One, men nå har selskapene signert en avtale som innebærer at alle nyproduserte båter fra Viknes og Skilsø skal komme med SmartBoat One som standard system.

"For oss føles dette som den naturlige utviklingen i partnerskapet vårt med Viknes og samtidig er det et viktig strategisk steg for oss. Viknes har høye krav til detaljer og kvalitet og vi er stolte at de synes vårt produkt også når den samme standarden," sier Paal Kaperdal, CEO og Gründer hos Sensar Marine.

Alle nyproduserte båter fra Viknes og Skilsø vil nå gi kundene direkte kommunikasjon og monitorering via Sensar Marine appen. Partnerskapet er i tråd med begge selskapene sine langsiktig mål, som inkluderer videreutvikling for å ytterligere optimalisere brukeropplevelsen til Viknes og Skilsø båter.

"Vi har høye kvalitetskrav i alt vi gjør og det er forventningen fra kundene våre. Samtidig er vi opptatt av utvikling og forbedring for å være aktuell nå, og i fremtiden. Partnerskapet med Sensar Marine er i trå med disse premissene og vi ser frem til et fruktbart samarbeid." sier Kristian Sivertsen, Daglig leder hos Viknes.

Både Viknes og Sensar Marine designer og produserer deres produkter i Norge.

 

Skilsø 39 Fly-0162

 

Viknes

Kristian Sivertsen, Daglig leder

+47 123 45 678

kristian@viknes.no

 

Sensar Marine: 

Paal Kaperdal, CEO og Gründer

+47 979 87 821

paal@sensarmarine.com

Sensar Marine
Sensar Marine
Del: