<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viking Boats og Sensar Marine signerer avtale

Sensar Marine
Sensar Marine
Del:

Viking Boats og Sensar Marine har signert avtale som innebærer at alle nyproduserte Viking Boats vil komme med Sensar Marine sitt produkt, SmartBoat Core, som standard.

"Dette er et strategisk og viktig steg for oss. Segmentet Viking Boats opererer i er foreløpig uprøvd for oss og vi har stor tro på at fordelene produktet vårt gir som sporing og batteriovervåkning vil gi kundene en ny båtopplevelse. Viking Boats er fremoverlent og har gjort mye riktig i forhold til kvalitet på båt og standardutstyr, noe som vi er stolt å assosiere oss med." sier Ørjan Vognstølen, Salgssjef hos Sensar Marine.

 

_DSC0634

 

Viking Boats vil nå gi kunder direkte kommunikasjon og overvåkning til sin båt gjennom SmartBoat Core systemet. Avtalen tar sikte på et langsiktig forhold med videre utvikling og erobring av markedsandeler.

“Vi har hatt en god etterspørsel siste år av våre dobbeltskrogs båter og øker produksjonen ytterligere i 2022. Våre kunder er opptatt av kvalitet og bekymringsløst båthold. For oss var det derfor naturlig og se på mulighetene for et samarbeid med Sensar Marine for å øke kundeopplevelsen. Dette er fremtiden og vi skal være en del av den” sier Frank Brevik, daglig leder hos Viking Boats.

 

SmartBoat Core er Sensar Marine sitt grunnleggende system for båtovervåkning, som gir båteieren full oversikt over spenningen på batteri, GPS-posisjonen til båten, og g-krefter båten er utsatt for. Alt om båten vises i enn mobilapp, og eieren blir varslet med en gang at båten forlater “GeoFence” område, eller hvis batteriet krever lading. I tillegg, blir alle turene i båten logget automatisk i Turlogg funksjonen i appen.

 

For mer informasjon om avtalen kontakt:

Viking Boats:

Frank J. Brevik , Daglig leder Viking Boat

+47 977 76 855

frankb@vikingboats.no

 

Sensar Marine: 

Ørjan Vognstølen, Head Of Partnerships, 

+47 941 33 963,

orjan@sensario.com

Sensar Marine
Sensar Marine
Del: