<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sail Tech: Potensialet til SmartBoat One er stort

Sensar Marine
Sensar Marine
Del:

Sail Tech er et detaljhandels- og engrosselskap i Finland, drevet av folk som brenner for den marine og båtlivsindustrien. De trives for å gi de beste produktene og servicen til sine kunder. Enter: SmartBoat One.

Hvem er Sail Tech?

Selskapet ligger i Finland og drives av fire hengivne personer: Jukka og Manni konsentrerer seg om salg, Ilkka tar seg av lageret og frakt mens Ulla er den personen som er ansvarlig for nettbutikken og driver kontoret. Deres mål er å være en pålitelig partner for sine kunder som hovedsakelig er i Finland og Estland. De har vært importør av båttilbehør, seilklær og tekstiler siden Jukka Herrala grunnla Sail Tech i 1992. Deres kundebase er betydelig, og produktene som selges av Sail Tech representerer den beste kvaliteten i sitt felt.

 

Fremtiden for båtliv

Jukka har et klart syn på fremtiden for båtliv og SmartBoat One. -Båtliv vil vokse. Delt eierskap og utleie vil være tingen i nærmeste fremtid. Folk vil ha mer nøkkelferdig service og digital overvåking på båtene sine. Derfor er det behov for flere fullservice verft. SmartBoat One vil være en viktig funksjon i tiden som kommer.  

 

Hvorfor valgte de SmartBoat One?

Sail Tech så først SmartBoat One på Facebook. Da de ble vist produktet, ble de virkelig imponert. – Den generelle kvaliteten, kompakt emballasje og gjennomtenkt utseende av produktet gjorde det skiller seg ut. Det som overrasket oss er hvor kompakt enheten er og enkel installasjon, sier Jukka.  


-Personlig vil jeg installere den på min dag cruiser. Fordi hvor mange ganger har jeg prøvd å huske om jeg slo av strømmen, eller forlot bryteren på, etter en båttur? Nå kan jeg se spenningsnivået på batteriene fra telefonen min. SmartBoat One ville ha reddet meg fra ganske mange kjøreturer til hytta etter kraftig regnvær og høststormer.

st1
Seilbåter ved havnen. Bilde tatt av Ingo Jakubke fra Pixabay

Det enorme potensialet til SmartBoat One

Jukka etterlater ingen tvil om sitt syn på SmartBoat One: Potensialet er stort! Finland har mange båter og er et langdistanseland. Med SmartBoat One kan du overvåke båten din i dokken på hytta, hjemmefra. Båtlivsindustrien er stor i Finland, og produserer hundrevis av båter som trenger SmartBoat One. Også alle utleiebåtbedrifter vil ha stor bruk av SmartBoat One. Det er så mange muligheter!

 

Hvorfor anbefale SmartBoat One og Sensar Marine?

-Listen er lang. Men når du installerer SmartBoat One, trenger du ikke å bekymre deg for båtens tilstand, da du får denne informasjonen i sanntid. Vi er utrolig glade for å samarbeide med Sensar Marine: - Vi ser alle de positive tilbakemeldingene og mye spenningen i alt som skjer rundt Sensar Marine. Sail Tech er utrolig glad for å være en del av å bringe SmartBoat One til det finske og estiske markedet.

Dette er Sail Tech

Sail Tech ligger i Finland. Deres kundebase er hovedsakelig i Finland og Estland. Sail Tech er en importør av båttilbehør, seilklær og tekstiler. Kundebasen er båtbyggere, båttilbehør og verft. Sail Tech gir individuell og ekspertkompetanse og service til sine kunder. De er raske, fleksible, pålitelige og representerer toppen i sitt felt. Sailtech.fi

st3

st2
Sail Tech Jukka Herrala og Manni Borg

Sensar Marine
Sensar Marine
Del: