<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Norges tøffeste båter er nå blant de smarteste

Sensar Marine
Sensar Marine
Del:

Idar og Bjørn-Inge Kaasbøll er ikke interessert i å ta noen snarveier. Deres aluminiumsbåter er bygget med respekt for sjøen. De er opptatt av detaljer, og båtene er utstyrt for å være på sjøen året rundt. Fra 2021 skal alle Kaasbøll-båter også være smart.

Finn ut mer om vårt partnerskap i denne videoen

 

Alle båtene som ble produsert i 2021 av Kaasbøll Boats, i Hitra, Vil være fullt integrert med SmartBoat One, noe som betyr at Kaasbøll-eiere bare må aktivere enheten og abonnementet, og da vil de kunne overvåke båten fra dag én. Disse båtene er bygget med forsiktighet og formål av Kaasbøll-teamet, med ytelse, sikkerhet og pålitelighet, i sentrum av hver bygning. For dem er disse prinsippene ikke bare viktige på de få dagene med helt flate forhold, men også når været blir dårlig, og havene blir tøffe.

 

Vi i Sensar Marine er veldig takknemlig for å kunne utvide båtopplevelsen som Kaasbøll har bygget, og vi gleder oss til å kunne gi Kaasbøll-eiere sjelefred for at båten har det bra - både til sjøs og hjemme ved brygga.

kaasboll

Sensar Marine
Sensar Marine
Del: