<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Loggbok: 21 januar 2021

Sensar Marine
Sensar Marine
Del:

Ahoy Båtfolk!

 

Til tross for utfordringene verden sto overfor i 2020, holdt vi vinden i seilene våre.  Det var faktisk et veldig godt år for Sensar Marine og SmartBoat One.

Vi hadde en utrolig god respons på kundeundersøkelsen vi hadde like før høytiden - over halvparten svarte! - Vi takker deg for det.   For å sette det i perspektiv, brukerundersøkelser har i gjennomsnitt mellom 10 - 30% responsrate innenfor teknologiindustrien globalt, så vi er takknemlige for ditt engasjement.

I begynnelsen av februar vil vi kunngjøre veien videre for vår produktutvikling for de kommende månedene fremover, samt vår forpliktelse til å forbedre kundeopplevelsen ytterligere.  

De nyeste brukerdataene indikerer at 42 % av kundene våre benytter appen minimum én gang per dag, og ytterligere 31 % ukentlig. Våre brukere fikk i gjennomsnitt 6,25 varsler i desember. Bare i juli i fjor sendte vi båteiere 5600 varsler.  

Vårt mål er å ta vare på båten din hver dag og gi deg beskjed når den trenger din fulle oppmerksomhet.

Og vi har nå kunder i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland, India, Hellas og USA.

Vi har produsert Batch #1 og Batch #2, 2000 systemer totalt, og begge ble utsolgt i oktober i fjor.  Allerede nå er over 2000 systemer  forhåndsbestilt for 2021. Batch #3 kommer i februar.  Batch #4 ankommer i begynnelsen av april.

 

 

Vi har sikret oss en rekke sterke partnerskap for 2021:

 

Boatflex,en båtutleie-markedsplass basert i Danmark, hvor private båteiere kan leie ut sine båter. De samarbeider nå med oss for å markedsføre SmartBoat One til sine kunder, og vi er forpliktet til å gjøre vår data tilgjengelige direkte i Boatflex sin app fremover.  Over 10.000 båter i deres flåte!

Sailtech.fi er utnevnt til vår eksklusive distribusjonspartner i Finland.  

Kaasbøll vil integrere SmartBoat One i alle båtene sine fremover.

Bergen Marine, Norges største båtforhandler, har forpliktet seg til å gjøre alle sine 2021-båter "SmartBoat ready" slik at det bare er plug and play for nye kunder å aktivere Smart Boat One.

Og vi har nettopp signert vår eksklusive distribusjonspartner for Sverige - som skal kunngjøres formelt i vårt neste nyhetsbrev - med båtlivsindustriveteraner.  Vi har styrket teamet vårt!

lb1
Ørjan Vognstølen
, som har mange års båterfaring med CoastKey, blir med oss på heltid 1.februar.  Han har jobbet deltid med oss i flere måneder allerede, og han har vist seg å være utrolig verdifull for oss og våre kunder. Det er takket være ham at vi har Kaasbøll om bord.

lb2
Morten Alskog
, tidligere VP Finance for Odfjell Drilling, har vært konsulent hos oss siden sensommeren og er nå ombord på heltid som vår COO og finansdirektør. Han har allerede bidratt med mye god innflytelse for bedriften og teamet.

lb3
Scott N. Miller
, en dyktig seiler fra Boston, som allerede har seilet verden to ganger, er ombord som vår rådgiver og investor. Tidligere har Scott vært en del av teamet til iRobot, og har vært delaktig fra tidlig i livssyklusen. Han ledet produksjonen fra Kina i de fire første generasjonene av Roomba.

Vi har også flere spennende nyheter når det gjelder nye og fremtredende investorer som vi vil ønsker velkommen ombord. De vil kunne bidra slik at vi kan fortsette å investere dypt i team, produkt og kundeopplevelse.  Mer informasjon om dette vil komme i vårt neste nyhetsbrev.

Husk - sommeren er rett rundt hjørnet!

 

Beste Sensar marine mannskap

PS.

Ikke nøl med å dele dine tilbakemelding med oss på support@sensarmarine.com. Som de fleste av dere allerede vet er Henriette Ulltang, Customer Success Manager, en superstjerne som ønsker å hjelpe deg med alt du skulle lure på.

Og hvis du er fornøyd med med produktet, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å verve en venn . Du sparer 500kr på abonnementet ditt, og din venn får 500kr i rabatt på SmartBoat One.

Sensar Marine
Sensar Marine
Del: