<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338379230277216&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hydrolift og Sensar Marine inngår samarbeid

Sensar Marine
Sensar Marine
Del:

Hydrolift og Sensar Marine har inngått et samarbeid der Hydrolift skal levere overvåkingssystemet Smart Boat One til sine kunder i fritidsbåtsegmentet.

"Vi er veldig fornøyd med å få på plass en slik avtale med Hydrolift. Dette er et viktig strategisk steg for oss som er i trå med våre ambisjoner i Norden og internasjonalt. Hydrolift er et høyt respektert og anerkjent båtprodusent som lager noe av de råeste innen båtdesign og performance." sier Paal Kaperdal, CEO hos Sensar Marine.

X-serien til Hydrolift vil fremover gi kunder direkte kommunikasjon og overvåkning til sin båt gjennom SmartBoat One systemet. Avtalen tar sikte på et langsiktig forhold med videre utvikling som skal tilføre merverdi for Hydrolift sine kunder. 

“Hydrolift jobber hele tiden med å være en ledende aktør innenfor utvikling og produksjon av fritidsbåter og profesjonelle skøyter der design, ytelse og funksjon står sentralt. Med stadig flere kunder og oppdragsgivere som setter høye krav til kvalitet, ytelse og ny teknologi, er vi avhengige å ha kunnskapsrike og fremtidsrettede leverandører som er med på å heve den totale brukeropplevelsen» sier Kjetil Fuglesteg Nilsen, COO hos Hydrolift.

Hydrolift og Sensar Marine både designer og produserer sine produkter i Norge.

 

Instagram Post – 8

 

For mer informasjon kontakt:

Hydrolift

Kjetil Fuglesteg Nilsen, COO Hydrolift AS

+47 957 33 288

kjetil@hydrolift.com

 

Sensar Marine: 

Paal Kaperdal, CEO and Founder, 

+47 979 87 821

paal@sensarmarine.com

Sensar Marine
Sensar Marine
Del: